Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα κολπάκια της ΝΕΛ συνεχίζονται | Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του Aqua Maria;
afoi poriazi
Τα κολπάκια της ΝΕΛ συνεχίζονται | Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του Aqua Maria;
24.01.2014 | 15:03

Τα κολπάκια της ΝΕΛ συνεχίζονται | Ανεκτέλεστο και το σημερινό δρομολόγιο του Aqua Maria;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου «AquaMaria» από το λιμάνι του Λαυρίου και όπως όλα δείχνουν και το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου δεν θα εκτελεστεί.

Εντωμεταξύ, πληροφορίες που φτάνουν στον Fm 100, αναφέρουν πως η ΝΕΛ κλείδωσε πριν λίγη ώρα τις κρατήσεις  εισιτηρίων από το onlineσύστημα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να μην μπορούν να γίνουν κρατήσεις.

Σε επικοινωνία που είχε ο Fm 100, με Τουριστικό Πρακτορείο του νησιού, αναζητώντας τους λόγους  για τους όποιους συνέβη αυτό,  πληροφορηθήκαμε ότι  η εταιρεία ισχυρίζεται πως ο  ανεφοδιασμός του πλοίου με καύσιμα έχει ολοκληρωθεί αλλά το Λιμεναρχείο Λαυρίου έχει εκδώσει απαγορευτικό απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η πληροφορία όμως, δεν επιβεβαιώνεται από το Λιμεναρχείο Λαυρίου, αφού σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, πριν από λίγη ώρα, μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη στιγμή δεν ισχύει απαγορευτικό και ότι αναμένουν το επόμενο δελτίο καιρού το οποίο θα εκδοθεί στις 6 το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018