Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου

banner roots

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου
27.01.2014 | 09:02

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα διοργάνωσαν την Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση αλλά και την κοπή της Βασιλόπιτας, στο κέντρο Romeo.

Ακολουθεί ο απολογισμός του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου.

"Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου ιδρύθηκε το 1987, με κύριο στόχο των ιδρυτών του να αγαπήσουν τα παιδιά μας τα θαλάσσια αθλήματα, αλλά και να τους δοθούν νέες δυνατότητες άθλησης.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων εξαιτίας της μη επιχορήγησης μας από την πολιτεία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου λαμβάνει μέρος σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα από το 1989 και  την τελευταία δεκαετία έχουμε διακρίσεις σε κάθε μας συμμετοχή. Για να το καταφέρουμε αυτό καταβάλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια βασιζόμενοι σε ίδιες δυνάμεις, ιδιαίτερα δε στην τοπική κοινωνία της Λήμνου.

Οι επιτυχίες του Ν.Ο.Λ έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα σύνορα της Ελλάδας. Πλέον στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας εκτός από τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Παναγιώτη Μαγδανή έχουμε και δεύτερο αθλητή, τον Δικράνη Κωνσταντίνο. Επιτυχία μεγάλη αν αναλογιστούμε το μέγεθος της Λήμνου αλλά και του Ναυτικού μας Ομίλου.

Θέλουμε να μας συμπαρασταθείτε, στο μέτρο του δυνατού, στην προσπάθεια που κάνουμε για τη νεολαία αλλά και την προβολή της Λήμνου.

Θέλω να επισημάνω ότι οι αγώνες που περιλαμβάνονται στα έξοδα του απολογισμούκαι με την οικονομική συμβολή των αθλητών, αφορούν Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς επίσης και δοκιμασίες για την επιλογή αθλητών στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, δηλαδή αγώνες μεγάλης σημασίας για τους αθλητές του Ν.Ο.Λ. στους οποίους και πρέπει να συμμετέχουν.

Το 2013 η αγωνιστική μας δραστηριότητα στην χρονιά που πέρασε ήταν: Διαδικασίες Πρόκρισης για Εθνική Ομάδα Ανδρών Ελαφρών Βαρών με τους Αθλητές Μαγδανή Παναγιώτη και τον Δικράνη Κώστα αποτέλεσμα ο Μαγδανής να προκριθή ο δε Δικράνης κατέλαβε την 11η θέση με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός Εθνικής ομάδας για μια θέση.

               

Στο 79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Α΄φάση ο Μαγδανής κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία LM 1X 

2ος LM  2X με τον Δικράνη Κ.

Στο 1Χ Μ κατετάγει 2ος.

Ο Τσόπανος Κ. κατετάγει 5ος στο 1Χ LM.

 Η Ράπτη Ιοκάστη κατετάγει 9η στην κατηγορία 1Χ Νεανίδων.

Στο Π.Π.Κ. Β΄φάση Παίδων – Κορασίδων συμμετείχαμε με τους Ντινενή Χάρη 1Χ και τους Μαγδανή Γ. – Γιαννέλο Π. στο 2Χ, στην γενική κατάταξη έλαβαν την 7η θέση ενώ ο Ντινενής Χ. ανετράπη στους προκριματικούς οπότε απεκλείσθει των διαδικασιών.

Ο Μαγδανής Π.  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στα αγωνίσματα 4Χ με τους Κόνσολα Ε.- Γιάνναρο Σ. – Κόνσολα Γ. όπου κατέλαβαν την Πρώτη θέση, Παγκόσμιοι  Πρωταθληταί για το 2013 στο 4Χ LM ενώ στο 2Χ LM με τον Γιάνναρο Κατετάγεισαν 6η σε 24 συμμετοχές.

Στίς πρώτες δοκιμασίες που έγιναν για την συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, για τις διεθνείς  υποχρεώσεις του 2014, επιλέχθηκαν στα κοινόβιο που γίνονται στον Σχινιά οι Μαγδανής Παναγιώτης και Δικράνης Κως/νος οι οποίοι με τις δοκιμασίες Μαρτίου και Απριλίου θα κριθούν για να επανδρώσουν τα πληρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. 

Στην κατηγορία ανάπτυξης μικρές ηλικίες μέχρι14 χρόνων ο Ντινενής Χάρης συμμετείχε σε επαναληπτικά κοινόβια, είναι οι νέοι αθληταί που η κωπηλατική ομοσπονδία αξιοποιεί για την επάνδρωση της Εθνικής Ομάδας.

Το 2013 δημιουργήσαμε με τον προπονητή Ιωάννη Χατζόπουλο Αθλητικές δραστηριότητες που συμμετείχαν 80 παιδιά από την Μύρινα και την Κούταλη, όπου μέχρι σήμερα παρευρίσκονται και συμμετέχουν ενεργά. Ελπίζουμε με την καθιέρωση αυτών των δραστηριοτήτων να ξεπεταχτούν οι νέοι μελλοντικοί αθληταί του συλλόγου. Σας ενημερώνω ότι το υλικό που χρησιμοποιούμαι για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις όσο και να σας φαίνεται παράξενο είναι υλικό παλαιό ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel