Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημιουργία Parking στο Θάνος

banner roots

Δημιουργία Parking στο Θάνος
03.02.2014 | 13:42

Δημιουργία Parking στο Θάνος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία προχωράει ο Δήμος Λήμνου, για τη μίσθωση δύο ακινήτων (οικοπεδικών εκτάσεων) για τη δημιουργία χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στη περιοχή του Θάνους.

Το πρώτο πρέπει να είναι εμβαδού τουλάχιστον 200,00τμ και το δεύτερο εμβαδού τουλάχιστον 900,00τμ να βρίσκονται στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας και να συνορεύουν με δημοτική οδό, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή είσοδος των οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον  σε προθεσμία είκοσι ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος  κατατίθενται στο Δήμο και στη συνέχεια η αρμόδια δημοτική υπηρεσία τις αποστέλλει στην επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή  συντάσσει σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λήμνου στην Μύρινα (κτίριο ΕΑΣ 2ος όροφος)  και στο τηλέφωνο 2254350031. Επίσης η διακήρυξη έχει αναρτηθεί και στο siteτου Δήμου στη διεύθυνση www.limnos.gov.gr.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το