Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Στρατής Κόρακας υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με το ΚΚΕ
Ο Στρατής Κόρακας υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με το ΚΚΕ
04.02.2014 | 13:50

Ο Στρατής Κόρακας υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με το ΚΚΕ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Τους υποψηφίους, που θα στηρίξει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανακοίνωσε χθες το απόγευμα, το ΚΚΕ, σε εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα στο Βόρειο Αιγαίο υποψήφιος θα είναι και σε αυτές τις εκλογές ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στρατής Κορακας.
 
«Το ΚΚΕ θα στηρίξει τις προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σήμα κατατεθέν το γαρύφαλλο του αγώνα μας», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος, εν συνεχεία, έδωσε στην δημοσιότητα τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους υποψήφιους Δημάρχους σε όλους τους βασικούς Δήμους της Χώρας.
 
«Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών» είπε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας ότι, οι υποψήφιοι είναι «αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, μέσα στη Βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης».
 
.
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
  ΥποψήφιοιΗλικίαΙδιότητα
 ΠεριφερειάρχηςΚόρακας Στρατής74Οικονομολόγος
Αντιπεριφειάρχες
1ΛέσβουΚουντουρέλης Ηρακλής55Δ/ντής στο τμήμα Πολιτισμού της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Γραμματείας Αιγαίου
2ΧίοςΑμπαζής Γιώργος56Δάσκαλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων, Πρόεδρος Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Χίου
3Σάμος – ΙκαρίαΔράκος Αντώνης Συνταξιούχος της ΔΕΗ, Μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ

 

Πηγή: lesvosreport.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018