Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Λήμνου αύριο στο Υπουργείο Ναυτιλίας

banner roots

04.02.2014 | 18:22

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Λήμνου αύριο στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Άυριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Υπουργείο Ναυτιλίας στον Πειραιά, συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών με τη συμμετοχή Βουλευτών, φορέων καθώς και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, με θέμα τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος όσο και τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με αφορμή, την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου καλεί τους απανταχού Λημνιούς σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Ναυτιλίας.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου. 

"Εδω και πολλούς μήνες ο Λημνιακός λαός βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα αφού οι μειώσεις και οι καθυστερήσεις δρομολογίων, η συστηματική ακύρωσηδρομολογίων προς τη Θεσσαλονίκη, τα πολύωρα ταξίδια αλλά και η κατάσταση των πλοίων διαμορφώνουν μια καθημερινότητα αρκετά δύσκολη γα τους κατοίκους της Λήμνου.

Παρά τις κινητοποιήσεις που εκδηλώθηκαν τους προηγούμενους μήνες, τις συναντήσεις με φορείς και Υπουργούς, τις επστολές της δημοτικής αρχής, η κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας, δείχνει να απαξιώνει συστηματικά τις καταγγελίες των πολιτών μας και να αδιαφορεί παντελώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λημνιακή κοινωνία μετατρέποντας έτσι το νησί σε ένα σύχρονο τόπο εξορίας.


Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε όλους τους Λημνιούς να ανταποκριθούν στο αυριανό κάλεσμα και με τη μαζική μας συμμετοχή να τους δείξουμε οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ βάζοντας τέλος στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και της εταιρείας ΝΕΛ.


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ"

Η συγκέντρωση στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel