Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε καταγραφή των αλιευμάτων τους υποχρεούνται οι αλιείς της Λήμνου
Σε καταγραφή των αλιευμάτων τους υποχρεούνται οι αλιείς της Λήμνου
05.02.2014 | 08:42

Σε καταγραφή των αλιευμάτων τους υποχρεούνται οι αλιείς της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου γίνεται γνωστό στους ιδιοκτήτες σκαφών με ολικό μήκος μεγαλύτερο των 12 μέτρων, καθώς και σκαφών μικρότερων των 12 μέτρων στα οποία χορηγείται άδεια αλιείας μεγάλων πελαγικών ψαριών, ότι υποχρεούνται να καταγράφουν τα αλιεύματά τους με ηλεκτρονικά μέσα και να διαβιβάζουν τα στοιχεία ηλεκτρονικά στην αρμόδια αρχή.

Για την καταγραφή αυτή οφείλουν να προμηθευτούν συσκευές ERS (Ηλεκτρονικής καταγραφής και διαβίβασης πληροφοριών)  συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών, η αγορά των οποίων είναι 100% επιδοτούμενη, εφ’ όσον δεν υπερβαίνει το ποσό των 2600 € ανά σκάφος (χωρίς ΦΠΑ). 

Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να προμηθευτούν άμεσα τις συσκευές ERS, έτσι ώστε μέχρι 25 Απριλίου 2014 να καταθέσουν αίτηση πληρωμής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Αλιείας Λέσβου, προκειμένου να επιδοτηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αλιείας Λέσβου στο τηλέφωνο 22510-46667.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018