Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία» στη Λέσβο
achilladelis
Ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία» στη Λέσβο
05.02.2014 | 08:50

Ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία» στη Λέσβο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Λέσβουστα πλαίσια της συνεισφοράς της στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας, σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Επιχειρηματική Σαλιγκαροτροφία».

Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου την Τρίτη 18-2-2014 στις 09:30 π.μ. Ομιλητές στην  ημερίδα θα είναι ο Αβραάμ Νικολαΐδης, γεωπόνος ειδικός στην εκτροφή των σαλιγκαριών και από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ο γεωπόνος Λαγουτάρης Γεώργιος .

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στην ανάλυση των συνθηκών της αγοράς για τα σαλιγκάρια, στα Εκτατικά και Εντατικά συστήματα εκτροφής σαλιγκαριών, στη κοστολόγηση και στα παραγωγικά αποτελέσματα εκτροφής, στη διατροφική αξία , στις προοπτικές και στα προβλήματα , στη κατάσταση της σαλιγκαροτροφίας σήμερα και τέλος στα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση εγκατάστασης ενός σαλιγκαροτροφείου.  

Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2251042090 Κο Λαγουτάρη Γεώργιο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018