Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός μάγειρα ή μαγείρισσας από το Δήμο Λήμνου
afoi poriazi
Ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός μάγειρα ή μαγείρισσας από το Δήμο Λήμνου
05.02.2014 | 14:00

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη ενός μάγειρα ή μαγείρισσας από το Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

 

Ανακοινώθηκε απο τον Δήμο Λήμνου, η ΣΟΧ που αφορά την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ.

Πρόκειται για τη θέση μάγειρα ή μαγείρισσας για τον παιδικό σταθμό Μούδρου.

Σε πρώτη φάση, η διάρκεια  της σύμβασης, είναι ως την31η Αυγούστου 2014, αλλά υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης, τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «27-09-2013», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 , και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία επιλογής βρίσκεται στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου.

Επίσης, στον Δήμο Λήμνου, στις Δημοτικές Ενότητες, στα ΚΕΠ ,στον διαδικτυακό χώρο του Δήμου Λήμνου, www.limnos.gov.gr στην θέση Προκηρύξεις, καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια» του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, στη διεύθυνση  et.diavgeia.gov.gr/f/okpa_limnou.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 12 μέχρι και 21 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε εδώ αναλυτικά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018