Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ε. Χασάπης: «Έχουμε ακόμη κάδους απορριμμάτων από την εποχή Σάμπαλου» (video)

the roots web banners 06

Ε. Χασάπης: «Έχουμε ακόμη κάδους απορριμμάτων από την εποχή Σάμπαλου» (video)
10.04.2024 | 13:02

Ε. Χασάπης: «Έχουμε ακόμη κάδους απορριμμάτων από την εποχή Σάμπαλου» (video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εχτές Τρίτη, 9/4 η Δήμαρχος Λήμνου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του νησιού,  προκειμένου να απαντήσει στην  ανακοίνωση που προηγήθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α Επαρχίας Λήμνου, για το εργατικό ατύχημα το οποίο υπέστη το περασμένο Σάββατο 49χρονη εργαζόμενη συμβασιούχος στην καθαριότητα του Δήμου Λήμνου, με αποτέλεσμα να χάσει τμήμα του αριστερού της μεσαίου δακτύλου.

Στη συνέντευξη τον λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Χασάπης, ο οποίος αναφέρθηκε στα οχήματα του Δήμου, όπως παρελήφθησαν και οι ενέργειες που έχουν γίνει για τη βελτίωση της κατάστασης του στόλου. 

Ενδιαφέρον είχε η απάντηση του κ. Χασάπη μετά από ερώτηση του Fm 100 για τους κάδους απορριμμάτων. «Υπάρχουν ακόμη κάδοι από την εποχή Δημαρχίας Σάμπαλου», είπε ο κ. Χασάπης δίνοντας μερικά ακόμη στοιχεία για το θέμα. 

Σε εξέλιξη, όπως είπε, βρίσκεται η διαδικασία αντικατάστασης κάδων, έργο ύψους 60 χιλιάδων ευρώ. Μεταξύ αυτών έχουν παραγγελθεί 95 κάδοι για σύμμεικτα απορρίμματα και 60 για ανακυκλώσιμα, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής τους. 

Αντίθετα, το επόμενο διάστημα θα παραληφθούν 3 κοντεινερ, μικροί κάδοι των 120 και 240 λίτρων αλλά και μικρά δίπλα καλαθάκια για την αγορά της Μύρινας.

Ακούστε την τοποθέτηση του κ. Χασάπη: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel