Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η μεγάλη επιστροφή του Let's do it Greece και στη Λήμνο, είναι γεγονός!

the roots web banners 06

Η μεγάλη επιστροφή του Let's do it Greece και στη Λήμνο, είναι γεγονός!
10.04.2024 | 18:53

Η μεγάλη επιστροφή του Let's do it Greece και στη Λήμνο, είναι γεγονός!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λήμνου - Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό Παντοπωλείο - θα συμμετάσχουν και φέτος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας που υλοποιείται με πρωτοβουλία και συντονισμό της οργάνωσης «LET’S DO IT GREECE». 

Η φετινή, περιβαλλοντικού χαρακτήρα, δράση των Δομών μας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στο αλσύλλιο της Αγίας Μαρίνας, στο Μούδρο, στις 10:00 π.μ..

Το Let’s do it Greece οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές - ως επί το πλείστον νέα παιδιά - που αγαπάνε τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο. Η εθελοντική αυτή δράση, η οποία ξεκίνησε το 2012, έχει αγκαλιαστεί σε όλη την Ελλάδα από φορείς, σχολεία και συλλόγους και επιστρέφει δυναμικά με μια νέα αποστολή.

Σκοπός της φετινής εθελοντικής δράσης είναι ο καθαρισμός των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών μπορούμε και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας, ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Η φύση μας χρειάζεται.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 – 10:00 π.μ.

Αλσύλλιο Αγίας Μαρίνας – Μούδρος

Lets do it GreeceLets do it Lemnos!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel