Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη παρουσία του Συλλόγου στα Τρίκαλα

the roots web banners 06

Ο Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος ευχαριστεί όσους  συνέδραμαν στην επιτυχημένη παρουσία του Συλλόγου στα Τρίκαλα
14.05.2024 | 14:21

Ο Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη παρουσία του Συλλόγου στα Τρίκαλα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή του ο Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος, ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω φορείς & ιδιώτες, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στα Τρίκαλα, εκπροσωπώντας το νησί της Λήμνου.

Ο Σύλλογος, λοιπόν, ευχαριστεί:  

1. Τον Έπαρχο Λήμνου κο Απόστολο Κουτσογιάννη και την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για τα δώρα που μας έδωσαν για να προσφέρουμε στους διοργανωτές του φεστιβάλ.

2. Τη Δήμαρχο Λήμνου κα Ελεωνόρα Γεώργα για το προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε για την αποστολή, καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Ιουλία Λυγδά για την αρωγή της στη συμμετοχή μας και τα δώρα που προσέφερε και με τη σειρά μας προσφέραμε στις υπόλοιπες ομάδες του φεστιβάλ.

3. Το ΔΣ της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, και ιδιαίτερα την πρόεδρο κα Αδαμαντία Γαροφαλλίδου, για την παροχή διαφημιστικού υλικού και τοπικών δώρων.

4. Τις εταιρείες Blue Star Ferries και Seajets για την παροχή έκπτωσης επί των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

5. Το πρακτορείο Pravlis Travel για τη συνολική βοήθεια που μας προσέφερε.

6. Τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ανδρωνίου και Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» για την παροχή παραδοσιακών φορεσιών.

7. Τον Μ.Ε.Σ. Άγιος Δημήτριος για τη βοήθειά του.

8. Τον χοροδιδάσκαλο Στέφανο Σιαπέρα για την πλήρη αφοσίωση του στο εγχείρημα και τους υπέροχους χορευτές μας, που μας εκπροσώπησαν άριστα και μας έκαναν περήφανους.

9. Κάθε φίλο που συνέδραμε σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα στους φίλους άλλων συλλόγων που μας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι- σήμαινε πολλά για εμάς.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel