Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ομάδα του Ν.Ο. Λήμνου επέστρεψε με εντυπωσιακές επιδόσεις στις αποσκευές της (video)

the roots web banners 06

Η ομάδα του Ν.Ο. Λήμνου επέστρεψε με εντυπωσιακές επιδόσεις στις αποσκευές της (video)
04.06.2024 | 18:25

Η ομάδα του Ν.Ο. Λήμνου επέστρεψε με εντυπωσιακές επιδόσεις στις αποσκευές της (video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου (ΝΟΛ), συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CoWay, κατέγραψε εντυπωσιακές επιδόσεις στη διεθνή ρεγγάτα Filippi Cup, που πραγματοποιήθηκε στο Λινιάνο της Ιταλίας στις 1&2  Ιουνίου 2024.

Οι αθλητές μας, της παράκτιας κωπηλασίας, Αναστάσιος Πάνος, Αθανάσιος Πάνος, Κατερίνα Μπογιατζόγλου και Σμαράγδα Γιαννάκη, επέδειξαν εξαιρετική αγωνιστική διάθεση και προετοιμασία, αποσπώντας δύο μετάλλια σε τέσσερις κούρσες, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα προπόνησης που παρέχεται στον ΝΟΛ.

Οι Αναστάσιος Πάνος και Αθανάσιος Πάνος κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή, αποδεικνύοντας τη δυναμική τους και τη συνέπεια στην απόδοσή τους.

Ο Αναστάσιος Πάνος, σε συνεργασία με την Κατερίνα Μπογιατζόγλου, κέρδισαν τη δεύτερη θέση, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική συνεργασία και τεχνική τους.

Η Σμαράγδα Γιαννάκη και η Κατερίνα Μπογιατζόγλου, με εξαιρετικές προσπάθειες, τερμάτισαν τέταρτες στην κατηγορία διπλό γυναικών, προσθέτοντας ακόμα μία δυνατή παρουσία στην αποστολή μας.

Οι αθλητές μας υπερασπίστηκαν με τιμή και περηφάνια τα χρώματα του ΝΟΛ, προσφέροντας μια ακόμα επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου του Ομίλου μας, και σήμερα το μεσημέρι επέστρεψαν στο νησί μας.

Ειδικές ευχαριστίες απευθύνονται στους προπονητές του ΝΟΛ, Χρύσα Μπέρμπερη, Κώστα Δικράνη και Aναστάσιο Πάνο, των οποίων η ακαταπόνητη αφοσίωση και επαγγελματισμός οδηγούν σε συνεχείς επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, ο ΝΟΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του στην ομάδα της Web2Learn για την πολύτιμη συμβολή τους στη συγγραφή και υλοποίηση των ευρωπαϊκών έργων, τα οποία αποτελούν θεμέλιο για την ανάπτυξη και επιτυχία του Ομίλου μας.

"Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας, επενδύοντας στο μέλλον της παράκτιας κωπηλασίας και ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη των προσδοκιών και των επιτευγμάτων μας", δηλώνουν οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου.

Coway - https://coway-project.eu/

Ro-beats - https://ro-beats.eu/

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel