Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕΛ Μούδρου: "23 παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους για καινούριους ουρανούς και όμορφες εμπειρίες"

the roots web banners 06

ΓΕΛ Μούδρου: "23 παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους για καινούριους ουρανούς και όμορφες εμπειρίες"
16.06.2024 | 10:37

ΓΕΛ Μούδρου: "23 παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους για καινούριους ουρανούς και όμορφες εμπειρίες"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, μια μέρα μετά τη λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μούδρου αποχαιρέτησαν με συγκίνηση, πολλή αγάπη και χαρά παράλληλα τα 23 υπέροχα παιδιά της Γ΄Λυκείου που ανοίγουν τα φτερά τους για καινούριους ουρανούς και όμορφες εμπειρίες.

Στην ανακοίνωση του το σχολείο αναφέρει:

Εκπαιδευτικοί, γονείς, συγγενείς, φίλοι, ήμασταν όλοι εκεί για μια μεγάλη αγκαλιά και για πολλές όμορφες αναμνήσεις που πέρασαν ξανά μπροστά από τα μάτια μας και θέρμαναν τις καρδιές μας. Κοντά μας και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Διαματάρη Ιωάννα και Καφαλτής Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μούδρου κ. Ζουπαντης Αντώνης, ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μούδρου κ. Ρηγόπουλος Νικος και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης" κ. Λυμπέρη Θεοδώρα, και ως εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου η κ. Αλάνη Δέσποινα. Ευχαριστούμε πολύ την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου κ. Μάλαμα Πορφύρη που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και βρέθηκε κοντά μας να συγχαρεί τους παλιούς μαθητές της, καθώς και τον δάσκαλο κ. Γαβρά που έστειλε χαιρετισμό από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και τους γονείς των μαθητών μας για τα πολύ όμορφα μηνύματά τους.

Θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τις/τους κκ. Παλαιολόγου-Λαζαρίδη Ευαγγελία, Καβαλέρη Αθηνά, Κρασσά Λουκία, Βαρδαξή Παναγιώτη, Μαμαλίκου Γιάννα, που, όπως πάντα υπερέβαλαν εαυτόν και χάρισαν μια εξαιρετική βραδιά σε όλους μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το μαθητή μας Γιώργο Στενό για την τεχνική κάλυψη της βραδιάς. 

Από τη Δευτέρα κάποιοι από τους μαθητές μας ρίχνονται εκ νέου στον αγώνα των εξετάσεων για τα ειδικά μαθήματα και τα ΤΕΦΑΑ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους στα επόμενα βήματά τους σε ό,τι κι αν μας χρειαστούν.

"Με το βλέμμα πάντα ψηλά,

ο κόσμος αυτός σας χρειάζεται.

Κάντε τον πιο όμορφο."

Η Διευθύντρια

Παπαπαναγιώτου Μαρία

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το