Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έκθεση Wall Texture Art της Δέσποινας Μουστάκα | Μια Καλλιτεχνική Κατάδυση στην Έμπνευση

the roots web banners 06

Έκθεση Wall Texture Art της Δέσποινας Μουστάκα | Μια Καλλιτεχνική Κατάδυση στην Έμπνευση
10.07.2024 | 13:31

Έκθεση Wall Texture Art της Δέσποινας Μουστάκα | Μια Καλλιτεχνική Κατάδυση στην Έμπνευση

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Αποθήκη από αυτή την Πέμπτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου19:00-23:00φιλοξενεί την εικαστική έκθεση της Δέσποινας Μουστάκα με τίτλο “Textures of the Sea”.

Η τέχνη και η θάλασσα πάντα είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, αποπνέοντας έμπνευση και γαλήνη. Στην ατομική έκθεση “Textures of the Sea”, η καλλιτέχνις Δέσποινα Μουστάκα αναδεικνύει αυτήν τη μαγευτική σύνδεση μέσα από εντυπωσιακά έργα wall art από Jesmonite, terrazzo, και τρισδιάστατα αρωματικά στοιχεία της θάλασσας.

Η θάλασσα και ο βυθός της αποτέλεσαν την κύρια πηγή έμπνευσης για την καλλιτέχνιδα. Στόχος είναι να μεταφερθεί η ομορφιά και η μυστηριώδης ατμόσφαιρα του θαλάσσιου κόσμου στον καμβά. Κάθε έργο εκφράζει τη μοναδική σχέση της Δέσποινας Μουστάκα με τη θάλασσα, από τα κύματα που χτυπούν τις ακτές μέχρι τα κοράλλια και τα πλάσματα που κατοικούν στον βυθό.

Η χρήση των υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιων υφών και ζωντανών χρωμάτων. Το terrazzo, με τα χρωματιστά chips και τις οργανικές μορφές του, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας στα έργα. Τα τρισδιάστατα αρωματικά στοιχεία ενσωματώνονται στη σύνθεση, προσδίδοντας όχι μόνο οπτική αλλά και οσφρητική διάσταση στην εμπειρία των επισκεπτών.

Ελάτε να ανακαλύψετε και να βυθιστείτε στην τέχνη που εμπνέεται από τη θάλασσα, ζώντας μια εμπειρία που αγγίζει τις αισθήσεις και την ψυχή.

Περισσότερα για τη Δέσποινα Μουστάκα και τα έργα της μπορείτε να βρείτε στα social media:

Instagram: @lieon.gr

Facebook: facebook.com/lieon.gr

Έκθεση “Textures of the Sea

Αποθήκη, παλιό λιμάνι Μύρινας

Εγκαίνια: 11 Ιουλίου 19:00

Διάρκεια και ώρες λειτουργίας: 11-14 Ιουλίου 2024, 19:00-23:00

IMG 2151

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel