Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ψηφίζουν για Διοικητικό Συμβούλιο οι «Λημνιοί εν Δράσει»

banner roots

Ψηφίζουν για Διοικητικό Συμβούλιο οι «Λημνιοί εν Δράσει»
31.03.2014 | 21:50

Ψηφίζουν για Διοικητικό Συμβούλιο οι «Λημνιοί εν Δράσει»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 

O Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει» ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και του φίλους του ότι την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρες 12:00-15:00 στο ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Τιμ. Βάσσου 8 -Αθήνα) θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές- είτε ως εκλογείς είτε ως εκλόγιμοι- έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου. 

Παράλληλα, το ίδιο δικαίωμα έχει και όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μέλος του Συλλόγου εφΆ όσον συμπληρώσει και υποβάλει σχετική αίτηση την ημέρα των αρχαιρεσιών και καταβάλει την τακτική ετήσια εισφορά των 25,00 ¤.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να στείλουν e- mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 04/04/2014 και ώρα 15:00 ούτως ώστε να καταρτιστούν εγκαίρως τα ψηφοδέλτια.

Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών θα λάβει χώρα υπό την εποπτεία Δικηγόρου συνεπικουρούμενου από τριμελή εφορευτική επιτροπή, που θα προκύψει από τα παρόντα μέλη που δε θα είναι υποψήφια, και τα οποία θα αναδειχθούν επιτόπου, πριν από την έναρξη των εκλογών με επιλογή που θα γίνει δια ανατάσεως της χειρός. 

Η προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της σε όλους εσάς που περιβάλατε το έργο και την προσπάθειά μας με τόση θέρμη και σας καλεί όπως συμμετάσχετε ενεργά στις επικείμενες αρχαιρεσίες και στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου υπό τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το