Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τα 2/3 των μαθητών λειτούργησε σήμερα το ΕΠΑΛ Μούδρου (mp3)
achilladelis
Με τα 2/3 των μαθητών λειτούργησε σήμερα το ΕΠΑΛ Μούδρου (mp3)
24.04.2014 | 14:42

Με τα 2/3 των μαθητών λειτούργησε σήμερα το ΕΠΑΛ Μούδρου (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στις θέσεις τους βρέθηκαν σήμερα, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Επαγγελματικού Σχολείου Μούδρου, καθώς ήταν το μοναδικό στη Λήμνο, στο οποίο ήχησε το κουδούνι 2 μέρες πριν τη λήξη της αργίας του Πάσχα.

Το ΕΠΑΛ Μούδρου, συγκαταλέγετε μέσα στα 550 σχολεία ανά την Ελλάδα, τα οποία με απόφαση που έλαβε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα πρέπει να αναπληρώσουν τα κενά στις διδακτικές ώρες που δημιουργήθηκαν από τις καταλήψεις που πραγματοποίησαν οι μαθητές κατά την διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Ο Διευθυντής του σχολείου, Χαράλαμπος Πορφύρης, μιλώντας σήμερα στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, “Θέμα και Ανάθεμα”, ανέφερε πως καλούνται να καλύψουν τις 2 ημέρες του Δεκέμβρη, κατά τις οποίες το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που οδήγησε τους μαθητές σε κατάληψη, ήταν ότι για ακόμη μία χρονιά το ΕΠΑΛ Μούδρου, κλήθηκε να ξεκινήσει τη χρονιά με αρκετές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σήμερα λοιπόν, το κουδούνι του σχολείου χτύπησε, όμως παρόντες ήταν τα 2/3 των μαθητών, ενώ όλοι οι καθηγητές επέστρεψαν έγκαιρα στις θέσεις τους.

Το πρόγραμμα των δυο ημερών είναι διαμορφωμένο, προκειμένου να καλυφθούν οι ώρες από τα χαμένα μαθήματα.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στο Fm 100 για το θέμα ο κ. Πορφύρης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018