Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ολοκληρώθηκε η έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων (photos)

banner roots

Ολοκληρώθηκε η έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων (photos)
16.05.2014 | 13:13

Ολοκληρώθηκε η έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές στο 2ο δημοτικό σχολείο της Μύρινας, η έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων.

Τα όργανα δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων αλλά και παιδιά του Ολοήμερου Τμήματος με τη βοήθεια του μουσικού του σχολείου, κ. Παναγιώτη Μαρκουλλή.

Την έκθεση επισκέφτηκαν το πρωί τα παιδιά και των τριών δημοτικών σχολείων της Μύρινας, καθώς και πλήθος κόσμου το απόγευμα.

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν μουσικά όργανα.

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον μουσικό, κ. Παναγιώτη Μαρκουλλή

"Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που η έκθεση αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες στο χώρο του σχολείου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν με ενθουσιασμό και όρεξη όλους αυτούς τους μήνες και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν με κέφι και μεράκι σε ό,τι κάνουν στο μέλλον.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους των άλλων σχολείων που έφεραν τα παιδιά τους στην έκθεση. Ευχαριστώ πολύ αυτούς που βοήθησαν στη συλλογή υλικών, στην κατασκευή των αυτοσχέδιων οργάνων και στις εργασίες για το στήσιμο της τελικής έκθεσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ πολύ τη Μαρία Κονούκλα, τραπεζοκόμο του σχολείου, τη Λίτσα Νατσιοπούλου, καθηγήτρια Πληροφορικής, την Αντωνία Τζέλη, δασκάλα Α΄τάξης, την Έλενα Αντωνιάδοου, δασκάλα Ε΄ τάξης, τις εκπαιδευτικούς των Αγγλικών, Κρυσταλλένια Μοσχίδη και Καλλιόπη Μαλαμίδου που μετέφρασαν στα Αγγλικά τα κείμενα για τα αυτοσχέδια όργανα, τη διευθύντρια του σχολείου, Αθηνά Τζαννέτου και το σύλλογο γονέων που πίστεψε και στήριξε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εκπαιδευτικό του Ολοήμερου, Γεωργία Κρυωνίδου, που βοήθησε με τις ιδέες της καθώς και πρακτικά στο στήσιμο της έκθεσης, και στα παιδιά της Γ΄τάξης και του Ολοήμερου για την υπέροχη μουσική αφίσα που ζωγράφισαν για την έκθεση".

 Πηγή: 2dimotikomyrinas.blogspot.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel