Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανακοίνωση Μπουλώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών
afoi poriazi
Ανακοίνωση Μπουλώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών
19.05.2014 | 10:41

Ανακοίνωση Μπουλώτη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πρίν από λίγη ώρα έφτασε στο σταθμό μας ανακοίνωση από τον διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου Δημήτρη Μπουλώτη, για τον συνδυασμό "Η Λήμνος Διεκδικεί".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μια δύσκολη προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν και συμμετείχαν στην προσπάθειά μας. Σεβόμενοι τις δημοκρατικές διαδικασίες οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δημήτρη Μαρινάκη και τον συνδυασμό του για τη νίκη τους.

Δε μπορούμε όμως να κρύψουμε την απογοήτευσή μας για την έλλειψη ξεκάθαρου πολιτικού διαλόγου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τις διαδικασίες που οδήγησαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να αντιληφθεί γρήγορα το βάρος της ευθύνης της και να θελήσει μια ειλικρινή συνεργασία, στην οποία θα είμαστε παρόντες.

Παρόντες όμως θα είμαστε και στην άσκηση του θεσμικού μας ρόλου, στον έλεγχο των πράξεών τους και στην εξασφάλιση της συνέχισης των διεκδικήσεων του Λημνιακού λαού".

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018