Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ζαχάρωφ: «Ανύπαρκτη η Περιφερειακή Αρχή Γιακαλή»
afoi poriazi
Ζαχάρωφ: «Ανύπαρκτη η Περιφερειακή Αρχή Γιακαλή»
20.05.2014 | 13:49

Ζαχάρωφ: «Ανύπαρκτη η Περιφερειακή Αρχή Γιακαλή»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», Γιώργος Ζαχάρωφ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους, αλλά και όσους στήριξαν τον συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου «Εμείς για το Αιγαίο», στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Την Κυριακή, 25 Μαΐου, οι κάτοικοι της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου έχουν να επιλέξουν μεταξύ της ανύπαρκτης Περιφερειακής αρχής του κ. Γιακαλή και ενός νέου σχήματος, με όρεξη και εμπειρία.

Για εμένα η απάντηση στο δίλλημα είναι ξεκάθαρη γι’ αυτό και σας καλώ στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», μία προσπάθεια πέρα από κόμματα και παρατάξεις, στηριζόμενη μόνο στην αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τη Λήμνο.

Το ζητούμενο είναι ποιος θα μας εκπροσωπήσει αύριο. Είναι καιρός η Λήμνος να βγει από το περιθώριο. Είναι καιρός να μάθουμε και στη Λήμνο τι είναι Περιφέρεια.

Την Κυριακή 25 Μαΐου δεν απέχουμε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ψηφίζουμε σκεπτόμενοι το αύριο του νησιού μας, το αύριο της Λήμνου. Ψηφίζουμε Λημνιά περιφερειάρχη, ψηφίζουμε Εμείς για το Αιγαίο.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ζαχάρωφ»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018