Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση Σπιλάνη για το εκλογικό αποτέλεσμα
afoi poriazi
Δήλωση Σπιλάνη για το εκλογικό αποτέλεσμα
20.05.2014 | 13:55

Δήλωση Σπιλάνη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Γιάννης Σπιλάνης, λίγη ώρα νωρίτερα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

"Ο συνδυασμός «Συμβόλαιο Ζωής με το Αιγαίο» του Γιάννη Σπιλάνη εξασφάλισε μία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Λέσβου και για τον λόγο αυτό ευχαριστεί όλους εκείνους που τον στήριξαν με την ψήφο τους. Θεωρεί ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι πολίτες του Αη Στράτη και των Ψαρών τον ανέδειξαν με την ψήφο τους πρώτο συνδυασμό. Δυστυχώς η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζονται σε περιφερειακό επίπεδο και εθνικό επίπεδο, που ήταν κάτι παραπάνω από φανερή στις περιοδείες, δεν εκφράστηκε σε επίπεδο κάλπης. Ακόμη μια φορά οι μηχανισμοί και οι νοοτροπίες του παρελθόντος αποδείχθηκαν ισχυρότεροι από τη δύναμη της ανατροπής. 

Τα επόμενα χρόνια όμως θα είναι καθοριστικά για την πορεία της περιφέρειάς μας και ο συνδυασμός Συμβόλαιο Ζωής με το Αιγαίο θα πραγματοποιήσει μια ουσιαστική παρουσία στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Περιφέρειας, υποστηρίζοντας τις θέσεις με τις οποίες απευθύνθηκε σε όλους πολίτες".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018