Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή
afoi poriazi
Δήλωση Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή
20.05.2014 | 14:20

Δήλωση Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Φίλες και φίλοι,

Η πρώτη εκλογική μάχη για την ανάδειξη της νέας Περιφερειακής αρχής, ολοκληρώθηκε. Όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτόν τον πρώτο γύρο από όλες τις παρατάξεις, οφείλω να σταθώ και να αναγνωρίσω, ότι δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με πολιτικό ήθος και υψηλό επίπεδο, αναδεικνύοντας τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τον λαό του Βορείου Αιγαίου στο νέο του περιφερειακό συμβούλιο.

Το «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο», ως ανεξάρτητος συνδυασμός, με μοναδική κληρονομιά του το σημαντικό έργο της περιφερειακής του αρχής στην πρώτη θητεία στο νέο θεσμό, το ήθος του και τον σεβασμό του σε όλους τους πολίτες, όπου και αν αυτοί ανήκαν, συμμετέχει υπερήφανα στον δεύτερο γύρο, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και κυρίως χωρίς χρώμα.

Σημαία του είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη των νησιών μας. Σύνθημά του, είναι η αξιοπρέπεια, η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή. Στόχος του είναι η νίκη της αυτοδιοίκησης και μόνο αλλά και η επικράτηση του λαού του Βορείου Αιγαίου. Κανενός πολιτικού γραφείου και κανενός σχηματισμού.

Την Κυριακή της 25ης του Μάη, ψηφίζουμε στις περιφερειακές εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, σε εκείνους που μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο και σε εκείνους που δεν μας ψήφισαν, με τη δέσμευση που απορρέει η διαδρομή μου στα κοινά.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι Περιφερειάρχης του λαού του Βορείου Αιγαίου, με την πόρτα μου πάντα ανοιχτή σε όλους».

Με ιδιαίτερη εκτίμηση 

Νάσος Γιακαλής»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018