Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στον Αη Στράτη η νεότερη Δήμαρχος όλης της Χώρας
afoi poriazi
Στον Αη Στράτη η νεότερη Δήμαρχος όλης της Χώρας
20.05.2014 | 14:27

Στον Αη Στράτη η νεότερη Δήμαρχος όλης της Χώρας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο ακριτικός Άγιος Ευστράτιος του Βορείου Αιγαίου από την Κυριακή το βράδυ, έχει τη νεαρότερη δήμαρχο ολόκληρης της χώρας. Πρόκειται για τη Μαρία Κακαλή που είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή». 

Η νεαρή Μαρία έλαβε ποσοστό 58,70% και 145 ψήφους έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο τον Αγαπητό Ζέρβα που έλαβε ποσοστό 41,30% και 102 ψήφους.

Ποια είναι η Μαρία Κακαλή

Η Μαρία Κακαλή που έχει βραβευτεί για τις επιδόσεις της στα μαθήματα από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Στις 24/01/1987 στην Αθήνα γεννήθηκε η 27χρονη δήμαρχος και είναι μόνιμη κάτοικος Αγίου Ευστρατίου. Το 2004 αποφοίτησε από το ενιαίο λύκειο Αγίου Ευστρατίου και την ίδια χρονιά εισήχθη στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Σήμερα είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καραϊσκάκη, με τον οποίο και έχει αποκτήσει ένα γιο. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αγίου Ευστρατίου στις εκλογές του 2010 και αργότερα, τον Ιανουάριο του 2013, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018