Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκδήλωση με θέμα την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου από την παράταξη «Εμείς, για το Αιγαίο»
afoi poriazi
Εκδήλωση με θέμα την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου από την παράταξη «Εμείς, για το Αιγαίο»
20.05.2014 | 14:50

Εκδήλωση με θέμα την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου από την παράταξη «Εμείς, για το Αιγαίο»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εκδήλωση με θέμα την τουριστική προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου, στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη – και με τη συμμετοχή μελών τοπικών φορέων του τουριστικού κλάδου - διοργανώνει στη Σάμο, την Τετάρτη, 21 Μαΐου και ώρα 14.00, η παράταξη «Εμείς, για το Αιγαίο», με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Οίνου της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών - χώρο έκθεσης του φημισμένου προϊόντος της Σάμου, του κρασιού.

Με αφορμή την εκδήλωση η κα Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε:

 «Η  κινητοποίηση, ο προβληματισμός αλλά και η ενεργοποίηση όλων με σκοπό την ανάσχεση την πτωτικής πορείας του τουρισμού στη Σάμο και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του νησιού μας, δεν είναι μόνο ιδιαίτερα σημαντική, αλλά για μας βρίσκεται στους πρώτους μας στόχους».  

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018