Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κυρίτση: «Θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας»

banner roots

Κυρίτση: «Θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας»
21.05.2014 | 08:50

Κυρίτση: «Θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Αγλαΐα Κυρίτση, επικεφαλής του συνδυασμού «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή», μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κατοίκους των νησιών του Β. Αιγαίου αλλά και τους ετεροδημότες μας, που ψήφισαν τον συνδυασμό μας, που μοιράστηκαν μαζί μας το όνειρο να φυσήξει νέος αέρας στα νησιά μας, να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές που έχουν φέρει την υπανάπτυξη και το μαρασμό, να παραδοθεί η Περιφέρεια του Β. Αιγαίου στον ίδιο το λαό της.

Η μεγάλη ανατροπή μπορεί να μην κατέστη εφικτή, το σύστημα διαπλοκής και εξαρτήσεων στη μικροκλίμακα του τοπικού μπορεί κλυδωνιζόμενο να άντεξε, ωστόσο, έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών. Έγινε ένα πρώτο σημαντικό βήμα για τη συγκρότηση μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας, η οποία γυρνά την πλάτη στους υπεύθυνους για την εγκατάλειψη που βιώνουν τα νησιά μας.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι συνεχίζουμε τον αγώνα από καλύτερες θέσεις, με τους εκλεγμένους περιφερειακούς μας συμβούλους στην πρώτη γραμμή, για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών μας και την απόκρουση των πολιτικών που εξαθλιώνουν τον τόπο και το λαό μας.

Δηλώνουμε ότι εμείς δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο από το παλιό πολιτικό προσωπικό που θεωρούμε συνυπεύθυνο για τις ασκούμενες σήμερα μνημονιακές πολιτικές.

Αντίθετα:

Θα είμαστε παρόντες.

Θα είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας που πλήττεται με τον πιο κυνικό και ανήθικο τρόπο.

Θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το