Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές
Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές
21.05.2014 | 10:29

Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Αλλάζουμε τη Λήμνο», Μάκης Ψάρρας, σήμερα το πρωί προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

«Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς , για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου ,  στις Δημοτικές εκλογές της Λήμνου

Μπορεί να μην έχω εκλεγεί  στο Δημοτικό συμβούλιο , αλλά είμαι στη διάθεση του νέου μας Δημάρχου του Δημήτρη  Μαρινάκη να προσφέρω την βοήθειά μου όπου χρειαστεί .

Επίσης αυτό που θα ήθελα να βεβαιώσω σε όλους σας είναι ότι θα είμαι πάντα κοντά στα καθημερινά μας θέματα , προσπαθώντας να συμβάλλω όσο μπορώ στην αντιμετώπιση τους .

Μέσα από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου θα συνεχίσω την προσπάθεια μου , μαζί με όλα τα μέλη του,  ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κλάδου μας , να  συμμετέχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων  που μας αφορούν .

 Όραμά μου είναι  να ενδυναμωθεί ακόμη  περισσότερο ο σύλλογός μας και με  σωστή οργάνωση να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους εμπόρους  και στα προβλήματά  μας . Παράλληλα  και σε συνεργασία με άλλους φορείς ,  να γίνει μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας .

Με εκτίμηση

Χρυσόστομος (Μάκης) Ψάρρας»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018