Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές

the roots web banners 06

Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές
21.05.2014 | 10:29

Δήλωση του Μάκη Ψάρρα για τις Δημοτικές Εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Αλλάζουμε τη Λήμνο», Μάκης Ψάρρας, σήμερα το πρωί προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση.

«Αγαπητοί φίλοι

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς , για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου ,  στις Δημοτικές εκλογές της Λήμνου

Μπορεί να μην έχω εκλεγεί  στο Δημοτικό συμβούλιο , αλλά είμαι στη διάθεση του νέου μας Δημάρχου του Δημήτρη  Μαρινάκη να προσφέρω την βοήθειά μου όπου χρειαστεί .

Επίσης αυτό που θα ήθελα να βεβαιώσω σε όλους σας είναι ότι θα είμαι πάντα κοντά στα καθημερινά μας θέματα , προσπαθώντας να συμβάλλω όσο μπορώ στην αντιμετώπιση τους .

Μέσα από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου θα συνεχίσω την προσπάθεια μου , μαζί με όλα τα μέλη του,  ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κλάδου μας , να  συμμετέχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων  που μας αφορούν .

 Όραμά μου είναι  να ενδυναμωθεί ακόμη  περισσότερο ο σύλλογός μας και με  σωστή οργάνωση να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους εμπόρους  και στα προβλήματά  μας . Παράλληλα  και σε συνεργασία με άλλους φορείς ,  να γίνει μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας .

Με εκτίμηση

Χρυσόστομος (Μάκης) Ψάρρας»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το