Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο για την Περιφέρεια»
ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο για την Περιφέρεια»
21.05.2014 | 10:44

ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο για την Περιφέρεια»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λήμνου, για την διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών όπως επίσης και για τις Ευρωεκλογές.

«Για τις Δημοτικές εκλογές: Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λήμνου συγχαίρει όλα τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Λήμνου για την εκλογή τους.

Θα είμαστε κοντά στη νέα Δημοτική Αρχή, συμμέτοχοι και συμπαραστάτες, σε κάθε ενέργεια και εκδήλωση που αυτή αποφασίζει και οργανώνει ενάντια στην υποβάθμιση του νησιού μας: Για αξιοπρεπείς, τακτικές, σύγχρονες συγκοινωνίες, για πλήρεις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας, ενάντια στην επένδυση Ρόκας – Iberdrola(ανεμογεννήτριες) και τόσα άλλα.

Ταυτόχρονα όμως δηλώνουμε ότι θα διεκδικούμε μαχητικά και θα αντιτασσόμαστε σε κάθε ενέργεια ή αδράνεια που σαν αποτέλεσμα θα έχει την υποβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας.

Για τις Περιφερειακές εκλογές της 25/5: Την Κυριακή 25 Μαίου καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θέλουμε για επόμενη περιφερειακή αρχή αυτούς που ευθύνονται για την αδράνεια της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια ή αυτούς που η επικεφαλής τους άσκησε κυβερνητικό έργο σύμφωνα με τις επιλογές της κυβέρνησης της τρόϊκας και των μνημονίων. Και οι δύο διεκδικητές είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το νησί μας. Σε αυτήν την επιλογή δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δύο υποψήφιους.

Για τις Ευρωεκλογές της 25/5: Οι ευρωεκλογές θέτουν το ιστορικό καθήκον της ανατροπής και της έναρξης μιας νέας εποχής για τη Ελλάδα, την ίδια ώρα που θα ανοίξει ο δρόμος για μια νέα, δημοκρατική Ευρώπη. Την επόμενη Κυριακή καλούμε την κοινωνία που στενάζει να φωνάξει δυνατά αυτό που βιώνει, αυτό που πραγματικά αισθάνεται: ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Την επόμενη Κυριακή παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel