Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βουτιά στην Αθήνα με άρωμα Λήμνου από τους «Λημνιούς εν δράσει»

banner roots

Βουτιά στην Αθήνα με άρωμα Λήμνου από τους «Λημνιούς εν δράσει»
27.05.2014 | 08:57

Βουτιά στην Αθήνα με άρωμα Λήμνου από τους «Λημνιούς εν δράσει»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει», σας προσκαλεί σε μία «Πρώτη ‘βουτιά’ στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου», αυτό το Σάββατο, 31 Μαΐου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Η υπαίθρια συνάντηση, θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της Λήμνου.

Οι επισκέπτες θα περιηγηθούν, μέσω της προβολής φωτογραφιών, στα καταγάλανα νερά του και τις χρυσές αμμουδιές του νησιού. Επίσης, θα μυηθούν στις συγκινήσεις που μπορούν να προσφέρουν τα μελτέμια του Βορειοανατολικού Αιγαίου στους λάτρεις των θαλασσίων αθλημάτων, ενώ παράλληλα θα δοκιμάζουν τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει το ακριτικό νησί.

Επίσης, 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της Λήμνου φέτος το καλοκαίρι, καθώς θα γίνει κλήρωση με δώρο ένα ταξίδι στο νησί...

Η «Πρώτη ‘βουτιά’ στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου» αποτελεί τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου και των εθελοντών του για προβολή των θέλγητρων της Λήμνου και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Είναι μία εναλλακτική δράση απέναντι στην κρίση, με στόχο να τονώσει το τουριστικό και γαστριμαργικό ενδιαφέρον για το ακριτικό νησί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου, στην κεντρική είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Όσοι  παραγωγοί και επιχειρηματίες της Λήμνου ενδιαφέρονται να αποστείλουν προϊόντα για κέρασμα στους επισκέπτες αλλά και ενημερωτικό υλικό μπορούν να  επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6974875921, έως Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel