Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Βογιατζής: «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου δύο αγροτικοί ιατροί στον Άη Στράτη»

banner roots

Π. Βογιατζής: «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου δύο αγροτικοί ιατροί στον Άη Στράτη»
31.05.2014 | 07:41

Π. Βογιατζής: «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου δύο αγροτικοί ιατροί στον Άη Στράτη»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Λύση φαίνεται πως θα δοθεί για το επόμενο (μεγάλο) θέλουμε να πιστεύουμε διάστημα, στο οξυμένο πρόβλημα των τελευταίων μηνών στον Άη Στράτη.

Η έλλειψη γιατρού στο νησί, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του, πονοκέφαλο στο νοσοκομείο της Λήμνου και ανέδειξε για μια ακόμα φορά το πρόβλημα της απομόνωσης των νησιών μας.

Πάντως, και σε ό,τι αφορά το συγκεκεριμένο θέμα, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το βουλευτή κ. Παύλο Βογιατζή, το πρόβλημα θα διευθετηθεί περί τα μέσα Ιουνίου, με την τοποθέτηση δύο αγροτικών ιατρών.

Το δελτίο τύπου του κ. Βογιατζή, αναφέρει τα εξής:

"Μετά την επίσημη ενημέρωση που έλαβε σήμερα ο Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, από το Υπουργείο Υγείας, περί τα μέσα Ιουνίου πρόκειται να αναλάβουν υπηρεσία δύο αγροτικοί ιατροί στο νησί του Αγίου Ευστρατίου. Οι ιατροί αυτοί θα αντικαταστήσουν τον ιατρό που υπάρχει ήδη και θα καλύψουν τις ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των κατοίκων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Βουλευτής έχει κάνει μία σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, αλλά και προσωπικών επαφών με το Υπουργείο".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το