Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: «Αδικαιολόγητος ο αποκλεισμός των Θέρμων Λήμνου»

banner roots

Δήμος Λήμνου: «Αδικαιολόγητος ο αποκλεισμός των Θέρμων Λήμνου»
11.06.2014 | 14:25

Δήμος Λήμνου: «Αδικαιολόγητος ο αποκλεισμός των Θέρμων Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή απέστειλε ο Δήμος Λήμνου, με αποδέκτη το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου η οποία κοινοποιείτε και στο Σύνδεσμο Ιαματικών Λουτρών Ελλάδος,  εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για την παντελή απουσία των ιαματικών λουτρών των Θέρμων από το ντοκιμαντέρ «Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο».

Το ντοκιμαντέρ  προβλήθηκε και στην Λήμνος σε σχετική εκδήλωση, με την αντίδραση των παρευρισκομένων να είναι άμεση.

Η επιστολή του Δήμου Λήμνου αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή, ο Δήμος Λήμνου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την παντελή απουσία των ιαματικών λουτρών των Θέρμων - Λήμνου από το ντοκιμαντέρ "Ο κύκλος του ιαματικού νερού στο Βόρειο Αιγαίο".

Θεωρούμε ότι ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός των Θέρμων, των πλέον σύγχρονων εγκαταστάσεων του Βορείου Αιγαίου και η εκτενής παρουσίαση των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων των ιαματικών λουτρών της Λέσβου και της Ικαρίας έδωσε στους θεατές λανθασμένη εικόνα για τις δυνατότητες της Περιφέρειάς μας στο τομέα του Ιαματικού τουρισμού.

Η απουσία εικόνων των Θέρμων και από το ενημερωτικό φυλλάδιο και από την έκθεση φωτογραφίας εγείρει ερωτηματικά τόσο για την σκοπιμότητα αυτής της απουσίας όσο και την πληρότητα του παραδοτέου, μια και πρόκειται για δράση χρηματοδοτούμενη από το ΕΣΠΑ».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το