Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε...αποσύνθεση ο δρόμος Αγίου Δημητρίου - Αγκαρυώνων (photos)

the roots web banners 06

Σε...αποσύνθεση ο δρόμος Αγίου Δημητρίου - Αγκαρυώνων (photos)
18.06.2014 | 20:35

Σε...αποσύνθεση ο δρόμος Αγίου Δημητρίου - Αγκαρυώνων (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ήταν μέσα Φεβρουαρίου, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες για το τελικό στάδιο ασφαλτόστρωσης του δρόμου Άγιος Δημήτριος - Αγκαρυώνες.

Λίγες μέρες μετά,  oι εργασίες ολοκληρώθηκαν, αλλά το έργο όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, δεν παραλήφθηκε τελικά από το Δήμο Λήμνου.

Ο δρόμος αυτός, ο οποίος κόστισε μερικές χιλιάδες ευρώ, σήμερα, 4 μήνες μετά την ολοκλήρωση του, παρουσιάζει την εικόνα που καταγράφεται στον φωτογραφικό φακό του FM 100.

Ρωγμές, λακκούβες και ο ολοκαίνουργιος ασφαλτοτάπητας να υποχωρεί.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ήδη σε αρκετά σημεία υπήρξε προσπάθεια επιδιόρθωσης, αλλά απ' οτι φαίνεται και από τις φωτογραφίες μάλλον μάταια, αφού η άσφαλτος και πάλι υποχώρησε.

Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό ένα έργο για το οποίο οι κάτοικοι του νησιού μόνο θετικά σχόλια έκαναν, μόλις σε 4 μήνες να παρουσιάζει αυτή την εικόνα...

Update: Ο Δήμαρχος Λήμνου για την κατάσταση του δρόμου (mp3)

Ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, «Θέμα και Ανάθεμα», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο δρόμο.

Ο κ. Χατζηδιαμαντής, ξεκαθάρισε ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε στην ολίσθηση του ασφαλτοτάπητα σε συγκεκριμένο σημείο, έχει δοθεί εντολή στον εργολάβο για την πλήρη αποκατάσταση ολόκληρου του ασφαλτικού τμήματος.

Επεσήμανε επίσης ότι τα έργα αυτά, παραμένουν υπό καθεστώς συντήρησης για 15 μήνες μετά την παραλαβή τους.

Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα ο κ. Χατζηδιαμαντής

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το