Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέος Πρόεδρος της «Ανεμόεσσας» ο Γ. Κότσαλης

afoi poriazi

charitakis banner new

Νέος Πρόεδρος της «Ανεμόεσσας» ο Γ. Κότσαλης
24.06.2014 | 19:46

Νέος Πρόεδρος της «Ανεμόεσσας» ο Γ. Κότσαλης

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος
Το Δ.Σ του Ομίλου «Ανεμόεσσα» με σχετικό δελτίο τύπου ανακοινώνει τα ονόματα που θα αποτελέσουν το νέο σώμα μετά την παραίτηση της Προέδρου Φωτεινής Εκμεκτσόγλου, τη θέση της οποίας καταλαμβάνει ο Γιώργος Κότσαλης.
 
Το δελτίο τύπου της «Ανεμόεσσας»:
 
Το Δ.Σ. του Ομίλου ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ συνεδρίασε στις 14 Ιουνίου 2014,  με θέμα την παραίτηση της Προέδρου Φωτεινής Ετμεκτσόγλου και την ανασυγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. μετά την αναπλήρωσή της.

Η Πρόεδρος, με την υποψηφιότητά της ως Δημοτικής Συμβούλου για τον Δήμο Λήμνου, είχε ζητήσει και είχε αναπληρωθεί στα καθήκοντά της κατά την προεκλογική περίοδο, από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Κότσαλη, ταυτόχρονα δε είχε δεσμευτεί ότι θα παραιτηθεί και από μέλος του Δ.Σ σε περίπτωση εκλογής της.     
 
Με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, υπέβαλε την παραίτηση της, επιδεικνύοντας συνέπεια λόγων και έργων. Η παραίτησή της έγινε δεκτή παρά την πεποίθηση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ότι αυτό αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον Όμιλό μας, στον οποίο η Φωτεινή  αφιέρωσε πολύ χρόνο και ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον, από την πρώτη κιόλας ημέρα της ίδρυσής του.

Είμαστε βέβαιοι ότι  η πρώην Πρόεδρος της ΑΝΕΜΟΕΣΣΑΣ θα αποδώσει τα μέγιστα ως δημοτική σύμβουλος για το καλό του τόπου, ενώ παράλληλα θα εξακολουθεί να συμμετέχει και να στηρίζει ενεργά τις δράσεις μας,  ως απλό μέλος του Ομίλου μας.   
 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου συμπληρώνει, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, ο Αθανάσιος Τσότρας , που είχε αναδειχθεί επιλαχών στις εκλογές του Αυγούστου 2013.

Κατόπιν αυτού το Δ.Σ.  του ομίλου ομόφωνα αποφάσισε την ανασυγκρότησή του σε Σώμα ως εξής:
 
Πρόεδρος: Γιώργος Κότσαλης

Αντιπρόεδρος: Αλίκη Παλαιολόγου

Γενική Γραμματέας: Ήβη Νανοπούλου

Ταμίας: Γιώργος Τραμουντάνης

Μέλη: Σόφη Χαψή , Έκτορας Κατσαρός , Αθανάσιος Τσότρας

Στη  συνέχεια  συζητήθηκαν οι δράσεις του  Ομίλου για το  Καλοκαίρι 2014, για τις οποίες θα ακολουθήσουν σύντομα ανακοινώσεις.
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018