Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εγκαίνια για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Λήμνου
afoi poriazi
Εγκαίνια για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Λήμνου
30.06.2014 | 12:34

Εγκαίνια για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων που εδρεύει στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμινίων.

Ο Δήμος Λήμνου μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης δημιούργησε το Κ.Η.Φ.Η. με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, σε μία προσπάθεια να δοθούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης της τρίτης ηλικίας, ιδίως στα χωριά της ανατολικής Λήμνου.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, που ήδη έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας σε  ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα.

Η προστασία των ηλικιωμένων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, για τη Δημοτική Αρχή, ιδίως αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ελπίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα ενισχυθεί και θα υποστηριχθεί, ώστε να διευρυνθούν στο άμεσο μέλλον τόσο οι παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και η γεωγραφική περιοχή που θα καλύπτει.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018