Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόστιμα και παραπομπή στον εισαγγελέα για την μόλυνση της παραλίας Νέας Μαδύτου

banner roots

Πρόστιμα  και παραπομπή στον εισαγγελέα για την μόλυνση της παραλίας Νέας Μαδύτου
01.07.2014 | 09:38

Πρόστιμα και παραπομπή στον εισαγγελέα για την μόλυνση της παραλίας Νέας Μαδύτου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στα άκρα φαίνεται πως θέλει να φτάσει την υπόθεση «Ακαταλληλότητα παραλίας Νέας Μαδύτου» ο Δήμος Λήμνου.

Το θέμα ήρθε στο φώς μετά τους πρόσφατους ελέγχους για την καταλληλότητα των παραλιών της Λήμνου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Τα αποτελέσματα για την παραλία αυτή, δεν ήταν τα αναμενόμενα με τον Δήμο Λήμνου να προχωράει σε ανακοίνωση προσωρινής ακαταλληλότητας αποτρέποντας τους λουόμενους να κολυμπούν μέχρις ότου πραγματοποιηθεί επανέλεγχος, ο όποιος και έγινε.

Η ανακοίνωση αυτή θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, ενώ παράλληλα άρχισαν να «ανοίγουν στόματα» και να μιλούν για παραβάσεις ιδιοκτητών ακινήτων οι οποίοι εσκεμμένα ή όχι έριχναν λύματα στη θάλασσα.

Κάτι βέβαια που ως σήμερα ήταν κοινό μυστικό από όλους…

Ο επανέλεγχος του Δήμου δεν έμεινε μόνο στη νέα δειγματοληψία νερού, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, αφού όπως όλα δείχνουν είναι πια γνωστή και επίσημα η αιτία του κακού.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, κατά τη χθεσινή ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι η προσωρινή μόλυνση του νερού προέρχεται όντως  από κατοικίες της περιοχής και το αμέσως επόμενο διάστημα, θα επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες ενώ αν το φαινόμενο συνεχιστεί οι ιδιοκτήτες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Αξίζει βέβαια να επισημανθεί ότι μετά τον επανέλεγχο της παραλίας Νέας Μαδύτου, τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά.

Βουτιές άφοβα λοιπόν. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel