Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» από τα παιδιά των Λυκείων Μύρινας (photos + video)

the roots web banners 06

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» από τα παιδιά των Λυκείων Μύρινας (photos + video)
01.07.2014 | 13:40

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» από τα παιδιά των Λυκείων Μύρινας (photos + video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γενικό Λύκειο Μύρινας και το ΕΠΑΛ Μύρινας, παρουσίασαν το έργο "Ένα παιδί μετράει τ’άστρα", το γνωστό και αγαπημένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, σε θεατρική διασκευή Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος με χαρά έδωσε την έγκριση στα παιδιά της Λήμνου, να ανεβάσουν το έργο.

Η παράσταση δόθηκε στην αίθουσα του Κινηματοθέατρου «Μαρούλα»,

Ένα ταξίδι προς την ενηλικίωση. Ένα ταξίδι προς τη γνώση. Ένα παιδί που συγκρούεται με την κοινωνική πραγματικότητα για να επιτύχει τους στόχους του, να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, με όπλο το πείσμα του και το πάθος του για μάθηση. 

Το έργο «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» υποστηρίζει το δικαίωμα των παιδιών για ίση ευκαιρία στην εκπαίδευση και αγγίζει την καρδιά μικρών και μεγάλων, καθώς αφορά κάθε άνθρωπο που, και σήμερα και σε όλες τις εποχές, παρά τις αντιξοότητες, θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη δίψα του για γνώση και για μάθηση. 

Τα παιδιά των Λυκείων της Μύρινας εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολούθησε το έργο.

Επόμενο ραντεβού εχει δοθεί για αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου ο όπου οι μαθητές των Λυκείων Μύρινας θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράσταση «Πάμε ξανά στα θαύματα» στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

Φώτο και βίντεο: Ανθή Φακιριάδου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το