Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έπαρχος Λήμνου: «Νιώθουμε περήφανοι που η Περιφέρεια παρέδωσε ένα πολύτιμο έργο για τους μαθητές της Μύρινας»
afoi poriazi
Έπαρχος Λήμνου: «Νιώθουμε περήφανοι που η Περιφέρεια παρέδωσε ένα πολύτιμο έργο για τους μαθητές της Μύρινας»
01.07.2014 | 17:27

Έπαρχος Λήμνου: «Νιώθουμε περήφανοι που η Περιφέρεια παρέδωσε ένα πολύτιμο έργο για τους μαθητές της Μύρινας»

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου ανακοινώνει επίσημα την περαίωση της κατασκευής του κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, ενώ ο Έπαρχος Λήμνου, κ. Σάββας Βαρελτζής, δηλώνει περήφανος για το γεγονός αυτό.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου ανακοινώνεται ότι η «κατασκευή κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας», περαιώθηκε τη 24η Μαρτίου 2014 και παραδόθηκε με πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής για χρήση στο Δήμο Λήμνου την 4η Ιουνίου 2014.

Η περαίωση αυτή έγινε εντός των χρονικών ορίων που προέβλεπε η σύμβαση και η επίβλεψη έγινε από τους υπαλλήλους του Τμήματος Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λήμνου μηχανικούς κ. Γουδέλλη Ιπποκράτη και Μουχτή Νικόλαο, τους οποίους συγχαίρουμε για την άριστη εργασία τους.

Το εν λόγω σχολείο αποτελείται από δύο κτίρια συνολικά 1.809,86 τ.μ. και υπόγειο 468,64 τ.μ. στεγάζονται 16 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γραφεία, WC, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώροι αποθήκευσης, κουζίνα και λεβητοστάσιο.

Ο Έπαρχος Λήμνου Σάββας Βαρελτζής δήλωσε «νοιώθουμε υπερήφανοι που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρέδωσε άλλο ένα έργο,  το οποίο  θα αποτελέσει πολύτιμο  εργαλείο για τους μαθητές της Μύρινας.»

 

P1010141

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018