Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα αναβολή για το ψηφιακό σήμα στη Λήμνο | Χωρίς κάλυψη Digea αρκετά χωριά

the roots web banners 06

Νέα αναβολή για το ψηφιακό σήμα στη Λήμνο | Χωρίς κάλυψη Digea αρκετά χωριά
07.07.2014 | 10:16

Νέα αναβολή για το ψηφιακό σήμα στη Λήμνο | Χωρίς κάλυψη Digea αρκετά χωριά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Νέα αναβολή για το προγραμματισμένο switch off της ψηφιακής μετάβασης της Λήμνου.

Μετά την Αττική, στην οποία η μετάβαση γίνεται με καθυστέρηση τριών εβδομάδων από την επίσημα προκαθορισμένη ημερομηνία της 11ης Ιουλίου, παράταση φαίνεται πως παίρνει και η μετάβαση του Βορείου Αιγαίου.

Το switch off της 11ης Ιουλίου για την Αττική, μεταφέρθηκε για την 1η Αυγούστου, ημερομηνία μετάβασης του Βορείου Αιγαίου,  μετά την χαοτική κατάσταση της Πελοποννήσου και τα μύρια όσα προβλήματα που προέκυψαν.

Από το υπουργείο Μεταφορών, όπως μαθαίνουμε, δεν ρισκάρουν να επαναληφθούν φαινόμενα τύπου Πελοποννήσου στην Αττική και μάλιστα εν μέσω μεταδόσεων Mundial!, με αποτέλεσμα η νέα αναβολή να επηρεάσει και το επόμενο switch off του Έβρου και του Βορείου Αιγαίου.

Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή βέβαια αργά η γρήγορα θα πραγματοποιηθεί, το θέμα είναι τι θα γίνει με τις περιοχές της Λήμνου, οι οποίες με βάση τον επίσημο χάρτη κάλυψης της Digea, δεν καλύπτονται από τα κύρια κέντρα εκπομπής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως χωρίς κάλυψη θα μείνουν τα χωριά Κοντιάς, Θάνος και Πλάκα, ενώ προβληματισμός υπάρχει για την ποιότητα σήματος σε Άγιο Δημήτριο και Κάσπακα

Δείτε εδώ τον χάρτη κάλυψης του ψηφιακού σήματος και αν θα υπάρξει κάλυψη ψηφιακού σήματος.

                xartis digea

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το