Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής στη Λήμνο από τους Λημνιούς εν Δράσει

banner roots

Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής στη Λήμνο από τους Λημνιούς εν Δράσει
17.07.2014 | 21:34

Βανδή-Μαρτάκης-Μηδενιστής στη Λήμνο από τους Λημνιούς εν Δράσει

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Η συναυλία του καλοκαιριού είναι πια γεγονός, μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που έκαναν τα μέλη των Λημνιών εν Δράσει (ο Γιάννης Πετράκης από τη Σύρο και τα υπόλοιπα μέλη από την Αθήνα), όπου οριστικοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι το Lemnos Festival 2014 σηκώνει αυλαία με τη συναυλία των Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μαρτάκη και Μηδενιστή, στις 6 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη στις 21:00 στο λιμάνι του Μούδρου.

To LemnosFestival φέτος θα διεξαχθεί το 3ήμερο 6, 7 & 8 Αυγούστου με την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λήμνου, στο λιμάνι του Μούδρου, στο παλαιό λιμάνι της Μύρινας και στο Γυμνάσιο της Μύρινας .

Οι «Λημνιοί εν δράσει» θέλουν να εκφράσουν επίσης τις ευχαριστίες τους στην κοινότητα Μούδρου και στον εμπορικό σύλλογο περιφέρειας Μούδρου για την αμέριστη συμπαράσταση στην διεξαγωγή της συναυλίας, καθώς και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι στηρίζουν και τις δράσεις του Lemnos Festival 2014, για τις οποίες σύντομα θα έχετε περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με τη συναυλία:

Η μία και μοναδική Δέσποινα Βανδή επιστρέφει on stage για την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή περιοδεία της! Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο και δημοφιλή Κώστα Μαρτάκη και τον ράπερ με τη «βασιλική» φήμη, Μηδενιστή, και μας υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία γι αυτό το καλοκαίρι!

Χαρίζοντας στο κοινό 3 ώρες γεμάτες μοναδικές ερμηνείες, παλαιότερων και νέων επιτυχιών τους, φορτισμένες με έντονα συναισθήματα, οι 3 αγαπημένοι καλλιτέχνες θα αφήσουν το δικό τους «στίγμα» στο νησί μας!

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων σε όλο το νησί, η τιμή των οποίων -μέχρι και μία ημέρα πριν από τη συναυλία- θα είναι 10 ευρώ, ενώ για όλες τις άλλες δράσεις του LemnosFestival 2014 δεν θα υπάρχει εισιτήριο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel