Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Από το πλοίο στα κρατητήρια της Μύρινας | Μυστηριώδης υπόθεση

banner roots

Από το πλοίο στα κρατητήρια της Μύρινας | Μυστηριώδης υπόθεση
02.09.2014 | 14:05

Από το πλοίο στα κρατητήρια της Μύρινας | Μυστηριώδης υπόθεση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν πριν λίγη ώρα, 23 άντρες και 8 γυναίκες οι οποίοι έφτασαν στο νησί της Λήμνου στις 12.30 το μεσημέρι σήμερα με το πλοίο «Ταξιάρχης».

Οι «ιδιαίτεροι» επισκέπτες του νησιού, αποβιβάστηκαν κανονικά από το πλοίο και όπως αναφέρουν πηγές του Fm 100, κάποιο κατάφεραν να πιουν τον πρώτο τους καφέ στο νησί.

Η παρατηρητικότητα όμως των αντρών του Λιμενικού Σώματος ήταν αυτή που ενεργοποίησε τις Αρχές, καθώς κάτι δεν «κόλλαγε» στην συμπεριφορά τους.

Έτσι σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκε πως οι ταξιδιώτες έφεραν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της προανάκρισης με τους συλληφθέντες όμως να αρνούνται να συνεργαστούν, επικαλούμενοι την αδυναμία χρήσης της Αγγλικής γλώσσας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στα πλαστά έγγραφα έχει γίνει άριστη δουλειά την οποία οι κάτοχοι τους πλήρωσαν αδρά.

Αν και στην αρχή έγινε λόγος για άφιξη παράνομων μεταναστών, τελικά από τα πρώτα κιόλας ευρήματα της αστυνομίας, το σενάριο αυτό απορρίπτεται με τα στελέχη του τμήματος του νησιού να κάνουν λόγο για υπόθεση σοβαρότερη και περίπλοκη.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου από την οποία και αναμένονται κατευθυντήριες γραμμές.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.

               newego LARGE t 1101 54011791

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel