Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ρηγόπουλος: «Ενοχλεί κάποιους το Εσπερινό Λύκειο Λήμνου» (mp3)

banner roots

Ρηγόπουλος: «Ενοχλεί κάποιους το Εσπερινό Λύκειο Λήμνου» (mp3)
17.09.2014 | 09:38

Ρηγόπουλος: «Ενοχλεί κάποιους το Εσπερινό Λύκειο Λήμνου» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το   Εσπερινό  Λύκειο  Μύρινας   λειτουργεί  για  τέταρτη χρονιά  στο  σχολικό  συγκρότημα του ΓΕΛ Μύρινας - ΕΠΑΛ Μύρινας και έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του με την εκπαιδευτική του   προσφορά  και  τη  βράβευσή  του  από  το  Υπουργείο  Παιδείας.

Το  εσπερινό  λύκειο απευθύνεται   σε  όσους  επιθυμούν  να  ολοκληρώσουν  τον  κύκλο  σπουδών  τους  στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και φέτος φοιτούν συνολικά 32 μαθητές.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η σπουδαία δουλεία φαίνεται να γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως εκμυστηρευτικέ στον Fm 100, ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Ρηγόπουλος.

Ο κ. Ρηγόπουλος, μιλώντας εχθές στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, ανέφερε ότι τα γραφεία των καθηγητών περιορίζονται μόλις σε 15 τμ, καθώς την αίθουσα που χρησιμοποιείται ως γραφείο, τη μοιράζονται με  το ΙΕΚ του νησιού.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Ρηγόπουλος έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με φορείς της Λήμνου, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση.

Εντωμεταξύ άλλο ένα «αγκάθι» το οποίο φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του Εσπερινού Λυκείου, έρχεται εκ των έσω…  

Ο κ. Ρηγόπουλος δεν δίστασε να αναφερθεί σε πρόσφατο συμβούλιο που πραγματοποίησαν οι διευθυντές των Σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κατά το οποίο ακούστηκε η άποψη πως η λειτουργία Εσπερινού Λυκείου στη Λήμνο, παρεμποδίζει την λειτουργία των κλασσικών Λυκείων του νησιού.

Ακούστε παρακάτω τα όσα ανέφερε ο κ. Ρηγόπουλος επί του θέματος, στον Fm 100

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το