Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ανασυγκρότηση» για το Λήμνος Sports Club | Παρελθόν οι αδερφοί Ναλμπάντη
achilladelis
«Ανασυγκρότηση» για το Λήμνος Sports Club | Παρελθόν οι αδερφοί Ναλμπάντη
17.09.2014 | 10:12

«Ανασυγκρότηση» για το Λήμνος Sports Club | Παρελθόν οι αδερφοί Ναλμπάντη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη υλοποίηση του σχεδιασμού, για τη νέα χρονιά, προχωράει το Λήμνος Sports Club, με τα μέλη του συλλόγου να έχουν «σηκώσει» μανίκια.

Τα νέα δεδομένα αλλά και τους στόχους των ομάδων του Volleyτης Λήμνου, μοιράστηκε με τους ακροατές του Fm 100, ο έφορος του συλλόγου Χρήστος Βλάχος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το βάρος του συλλόγου πέφτει στην γυναικεία ομάδα, καθώς φέτος ενδυναμώθηκε μέσα από μεταγραφές τόσο προπονήτριας όσο και παικτριών, με στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Ο κ. Βλάχος, ανέφερε ότι προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο διάστημα και αδελφοποιήσεις με αθλητικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα αδέρφια Ναλμπάντη, για την πολύτιμη βοήθεια τους, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η αποδέσμευση των αδελφών από το σύλλογο είναι γεγονός, με τον έφορο του Λήμνος SportsClubνα αναφέρει πως διατηρούν άψογες σχέσεις, χωρίς να αποκλείει μια μελλοντική συνεργασία.

                            oi adelfoi ntalmpanti sikonontas to persino kypello

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018