Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδας σε άπορες οικογένειες μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου
Προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδας σε άπορες οικογένειες μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου
19.09.2014 | 21:13

Προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδας σε άπορες οικογένειες μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Για πολλοστή φορά πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λήμνου η διανομή των δεμάτων που αποστέλλει κάθε μήνα η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και διανέμονται στους δικαιούχους μέσω της Ιεράς Μητρόπολης στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο.

Τα δέματα είναι μια κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Εφοπλιστικής Οικογένειας με σημαντικό αποτέλεσμα, αφού ανακουφίζει πολλές οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Δικαιούχοι της προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι οικογένειες με ανήλικα παιδιά και χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, στοιχεία που τεκμηριώνονται με επίσημα έγγραφα του Δήμου και της εφορίας.

Τα  δέματα πλήρη με εκλεκτά προϊόντα είναι μελετημένα να καλύπτουν τις βιοτικές ανάγκες διατροφής των οικογενειών που έχουν ανήλικα παιδιά, αλλά και να συντελέσουν στην τήρηση των στοιχειωδών κανόνων υγιεινής με τα είδη υγιεινής που περιλαμβάνουν, τα οποία αποτελούν και μια υπόμνηση για την αναγκαιότητα της τήρησης αυτών των κανόνων. Παρέχουν δηλαδή αναγκαία είδη διατροφής και υγιεινής και ταυτόχρονα υποβάλλουν διατροφικές προτεραιότητες και κανόνες υγιεινής.

Όπως υποστηρίζει η Ιερά Μητρόπολη: «Είναι πολύ σημαντική η προσφορά αυτή των Εφοπλιστών Ελλάδος σε συνεργασία με τη τοπική Εκκλησία που αξίζει να επισημαίνεται και να επαινείται. Οι ευχαριστίες όσων λαμβάνουν τη βοήθεια από τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο είναι άπειρες και ολόθερμες. Κύριος ο Θεός να ευλογεί τα έργα των παραπάνω ευεργετών και να τους οδηγεί να πράττουν πάντα το αγαθό, όπως ορίζει και ο Κύριός μας: «Ημείς οι δυνατοί τα ασθενήματα των αδυνάτων βαστάζειν».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018