Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από 10 εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ

banner roots

Πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από 10 εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ
22.05.2013 | 02:26

Πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από 10 εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Εχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού πάλεψε σκληρά επί 10 εβδομάδες, ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ ο νεαρός ηθοποιός  πέθανε το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο 26χρονος ηθοποιός προσεβλήθη από σοβαρή λοίμωξη την οποία ο αδύναμος οργανισμός του δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό.

Για άγνωστους λόγους και ενώ κατευθυνόταν προς το στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Dr Cook» στην οποία θα συμμετείχε, σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού. Τις πρώτες ημέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον Τόμας Πρωτόπαπα να σταμάτησε στη δεξιά λωρίδα προκειμένου να τηλεφωνήσει στα γραφεία παραγωγής της εκπομπής και να ζητήσει πληροφορίες για το πώς θα κατευθυνθεί στο στούντιο. Ωστόσο, ο θείος του ηθοποιού, το είχε διαψεύσει αργότερα υποστηρίζοντας ότι το κινητό του ηθοποιού βρέθηκε μέσα στην τσάντα του.

Ενα από τα βαν της Αττικής Οδού ξέφυγε από την πορεία και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού (δείτε εδώ φωτογραφίες από το τροχαίο)  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι. Από τότε μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαΐου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε καταστολή, στην εντατική του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού.

Μάλιστα οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα είχαν απευθυνθεί και σε γιατρούς στο εξωτερικό, σε Αγγλία και Αμερική, προκειμένου να λάβουν και άλλες γνώμες για το ποια εναλλακτική αγωγή θα μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί τους.

Σε όλα αυτό το διάστημα η οικογένεια του ηθοποιού ήλπιζε ότι το παιδί θα ανανήψει, όπως είχε συμβεί σε άλλες περιπτώσεις, όπου οι ασθενείς συνέρχονταν ύστερα από μήνες σε καταστολή, ενώ αρνούνταν σε κάθε περίπτωση την αποσύνδεσή του από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην εντατική του ΚΑΤ υπήρξαν και κάποιες στιγμές που τα σημάδια έδειχναν να είναι θετικά, όπως τη Μεγάλη Τρίτη, όταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειχαν ότι η πίεση στον εγκέφαλό του είχε πέσει από τα απαγορευμένα όρια.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το