Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Οι Πενήντα Αποχρώσεις της Cara

banner roots

Οι Πενήντα Αποχρώσεις της Cara
10.08.2013 | 14:30

Οι Πενήντα Αποχρώσεις της Cara

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Το 20χρονο μοντέλο πέρασε από οντισιόν για έναν ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του 'Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι' και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στο καστ είναι με το μέρος της.

Είναι φορές που χρειάζονται πραγματικά λίγα για να κάνεις καριέρα στον κινηματογράφο. Για παράδειγμα, να είσαι όμορφη και να ξέρεις τους σωστούς ανθρώπους. Πάρε για παράδειγμα την Cara Delevingne.

Δεν αποτελούσε μυστικό ο διακαής πόθος της Cara Delevingne να πρωταγωνιστήσει στον κινηματογράφο. Έτσι, η φιλία της με τον Aaron Taylor-Johnson που ξεκίνησε από τα γυρίσματα για τo 'Anna Karenina' δείχνει να αποδίδει καρπούς, καθώς η σύζυγος του Johnson, Sam Taylor-Wood, θα σκηνοθετήσει το πολυαναμενόμενο 'Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι'.

Η 20χρονη Cara πέρασε από οντισιόν για έναν από τους δεύτερους ρόλους της ταινίας (φαβορί για τον πρωταγωνιστικό παραμένει η Emma Watson) και, όπως καταλαβαίνεις, οι πιθανότητες είναι υπέρ της.

Εν τω μεταξύ, η Delevingne που πρόκειται για μια πραγματικά workaholic, συμμετείχε σε πάνω από 30 fashion weeks την τελευταία σεζόν, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στο νεανικό δράμα 'Kids in Love'.

Να σημειωθεί πως μετά την τεράστια επιτυχία του 'Get Lucky', το μοντέλο πρότεινε στον Pharrell Williams να γράψουν κάτι μαζί, αποκαλύπτοντας τα πλάνα της να μπει δυναμικά και στην μουσική βιομηχανία.

Αλήθεια, ποιος θα σταματήσει την Cara το 2014;

Πηγή: cosmo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το