Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Ακούγοντας τα αγαπημένα μας βιβλία από τις φωνές 80 δημοφιλών καλλιτεχνών

banner roots

Ακούγοντας τα αγαπημένα μας βιβλία από τις φωνές 80 δημοφιλών καλλιτεχνών
21.02.2022 | 17:45

Ακούγοντας τα αγαπημένα μας βιβλία από τις φωνές 80 δημοφιλών καλλιτεχνών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Πολιτισμός

Τα πιο δημοφιλή βιβλία της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας αποκτούν φωνές! Κι όχι οποιεσδήποτε φωνές αλλά αυτά αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που τα διαβάζουν στην νέα, μεγάλη ελληνική πλατφόρμα «bookvoice» που εισβάλλει δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα, εναλλακτική επαφή με το βιβλίο.

Περισσότεροι από 80 αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και οι Δημήτρης Καταλειφό, Αιμίλιος Χειλάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Νίκος Ψαρράς, Λεωνίδας Κακούρης, Πάνος Βλάχος, Πέμυ Ζούνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις κ.α., διαβάζουν και ηχογραφούν σημαντικά κείμενα από την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αλλά και αστυνομικά διηγήματα, εκδόσεις αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ευ ζην.

Κορυφαίοι τίτλοι βιβλίων, μια λίστα με 200 προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία που διαρκώς ανανεώνεται, για μικρούς και μεγάλους ακροατές σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους σε περιμένουν για άμεση ακρόαση, όπου κι αν βρίσκεσαι ακόμα και offlne! Από το «Συμπόσιον – Περί Έρωτος» του Πλάτωνα, την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Emily Brontë, το «Γκιακ» του Δημοσθένη Παπαμάρκου, τη «Νυχτερίδα» του Jo Nesbo, έως τη «Μεταμόρφωση» του Franz Kafka, το «1984» του George Orwell και την «Καινή Διαθήκη», η λίστα των βιβλίων είναι μεγάλη και το ταξίδι της φωνητικής ανάγνωσης απολαυστικό.

Η διαδικασία ακρόασης απαιτεί τρία απλά βήματα: Αγοράζεις το βιβλίο της επιλογής σου, μπαίνοντας στη σελίδα bookvoice.gr, κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις την εγγραφή σου με το ίδιο email που έκανες και την αγορά. Και ακούς στην κινητή συσκευή σου, είτε μέσω streaming, είτε κάνοντας download.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel