Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Έργο του Λημνιού φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, σε έκθεση της Dove στο Σύνταγμα

banner roots

Έργο του Λημνιού φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, σε έκθεση της Dove στο Σύνταγμα
04.07.2022 | 18:08

Έργο του Λημνιού φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, σε έκθεση της Dove στο Σύνταγμα

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Από 1-3 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό του Συντάγματος έλαβε χώρα η έκθεση Φωτογραφίας "The Artpit Collection by Dove", μια έκθεση που επαναπροσδιόρισε την "ομορφιά" και στην οποία συμμετείχε με έργο του ο επιτυχημένος φωτογράφος με καταγωγή από το νησί του Ηφαίστου, Κοσμάς Κουμιανός.

Η Dove αποτέλεσε ένα από τα πρώτα brands ομορφιάς που θέλησε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μαςΘέλοντας να μεταβάλλει τα πρότυπα και να καταστήσει την "ομορφιά" πηγή αυτοπεποίθησης, αυθεντικότητας και μοναδικότητας, για πάνω από δέκα χρόνια δημιουργεί καμπάνιες που συμπεριλαμβάνουν αληθινούς ανθρώπους και όχι μοντέλα, ώστε να προβάλλει μια εκδοχή ομορφιάς βγαλμένη από την πραγματική ζωή.

Αυτή τη φορά, με την έκθεση "The Artpit Collection by Dove", στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή της μασχάλης. Από την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση αλλά και αργότερα, η μασχάλη είναι ένα ακόμα μέρος του σώματος που κρύβει πολλές ιστορίες. Έτσι, η Dove ανοίγει για μία ακόμη φορά το διάλογο με την πραγματική ζωή και συνεργάζεται με οκτώ γνωστούς Έλληνες φωτογράφους: την Ιωάννα Ανδρεοπούλου, τον Κοσμά Κουμιανό, την Μαρία Κουτρουμπή, τον Νικόλα Μάστορα, την Αιμιλία Μπαλάσκα, τον Κώστα Πήττα, την Μαρία Σιόρμπα και την Κλεοπάτρα Χαρίτου, έχοντας έναν και μοναδικό σκοπό: "Αναδεικνύουμε την ομορφιά όπου κι αν κρύβεται".

 

koumianos ekthesi

Εικαστική επιμέλεια: M art 

Επιμέλεια έκθεσης: Ευγενία Μανωλιουδάκη, Ηλίας Καμπουράκης

Το έργο του Κοσμά Κουμιανού που κόσμισε την έκθεση: 

 

koumianos ergo

Δείτε την ανάρτηση του Λημνιού Φωτογράφου στο Instagram: 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kosmas koumianos (@kosmaskoumianos)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το