Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Ματαιώνονται όλες οι παραστάσεις για τις «Θεσμοφοριάζουσες»
afoi poriazi
Ματαιώνονται όλες οι παραστάσεις για τις «Θεσμοφοριάζουσες»
08.09.2014 | 12:39

Ματαιώνονται όλες οι παραστάσεις για τις «Θεσμοφοριάζουσες»

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Τη ματαίωση όλων των επόμενων παραστάσεων για την παραγωγή «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, ανακοίνωσε ο θεατρικός οργανισμός Ακροπόλ.

«Δυστυχώς η παράσταση δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης από το κοινό με αποτέλεσμα η μέχρι σήμερα οικονομική ζημία να είναι μεγάλη και να μην μας επιτρέπει τη συνέχισή της. Όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της Ακροπόλ Α.Ε. προς τους συνεργάτες και συντελεστές της παράστασης θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο» αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού .

Εν τω μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες, ο Διονύσης Τσακνής που είχε γράψει τη μουσική της παράστασης, σε δήλωση του ανέφερε ότι " απαγορεύει στο εξής την χρήση της μουσικής του".

Στη δήλωση καταγγέλλει μη καταβολή της χρηματικής αποζημίωσης  που αντιστοιχεί στην εργασία του, ενώ τονίζει  πως για λόγους αξιοπρέπειας οφείλει να χρησιμοποιήσει όσα νόμιμα μέσα διαθέτει ώστε να δικαιωθεί.

Πηγή: lifo.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018