Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος στον Fm 100 για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή (mp3)

the roots web banners 06

Ο Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος στον Fm 100 για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή (mp3)
28.11.2015 | 11:27

Ο Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος στον Fm 100 για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας, μετά την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους από τον τουρκικό στρατό κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στον παγκόσμιο χάρτη και συγκεκριμένα τη σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, σχολίασε χθες στην εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα» και τη Δέσποινα Βασιλειάδου, ο Διεθνολόγος και Στρατιωτικός - Διπλωματικός αναλυτής, Αθανάσιος Δρούγος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου εξαιτίας αυτού του συμβάντος», είπε ο κ. Δρούγος αναφερόμενος στα σενάρια που κάνουν λόγο για κλιμάκωση των εντάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας casus belli την κατάρριψη του αεροσκάφους. «Ας είμαστε ψύχραιμοι. Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη Συρία. Δεν είναι η μεγάλη στρατιωτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει το σκηνικό. Άλλωστε η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ...», συμπλήρωσε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Δρούγου στον Fm 100 στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το