Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ στον FM 100: Τι να προσέξουν οι γονείς στην αγορά των σχολικών ειδών (mp3)

afoi poriazi

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ στον FM 100: Τι να προσέξουν οι γονείς στην αγορά των σχολικών ειδών (mp3)
08.09.2016 | 20:19

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ στον FM 100: Τι να προσέξουν οι γονείς στην αγορά των σχολικών ειδών (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Λίγες μέρες πριν το ακουστεί το πρώτο κουδούνι και οι γονείς έχουν ξεκινήσει να προμηθεύονται τα σχολικά είδη με πυρετώδεις ρυθμούς.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών, Νικόλαος Τσεμπερλίδης, μιλώντας σήμερα στη Δέσποινα Βασιλειάδου, ανέφερε ότι, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΚΕ.Π.ΚΑ, διαμορφώνεται μεγάλο εύρος τιμών στα σχολικά είδη, με «τρομακτικές», όπως τις χαρακτήρισε, αποκλίσεις.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, μια πλήρης τσάντα, μαζί με τα σχολικά είδη, κυμαίνεται από 17 έως 420€, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στην αγορά πωλείται τσάντα δημοτικού στην τιμή των 220€!

Ο κ. Τσεμπερλίδης συμβουλεύει τους γονείς, πριν επιδοθούν στην αγορά των σχολικών, να αναλογιστούν ότι πρόκειται για εργαλεία υποβοήθησης της μάθησης και όχι για εργαλεία επίδειξης της διαφορετικότητας στο σχολείο, ενώ τους κάλεσε να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στο θέμα της ασφάλειας των σχολικών ειδών, κυρίως όταν αυτά απευθύνονται σε πολύ μικρά παιδιά. Τέλος, τονίζει την ανάγκη πραγματοποίησης έρευνας αγοράς, προκειμένου οι γονείς να πετύχουν τις καλύτερες τιμές.

Δείτε εδώ την έρευνα του ΚΕ.Π.ΚΑ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018