Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)
achilladelis
Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)
24.01.2017 | 20:12

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) κατά 50%.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα» η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, σημείωσε ότι η εξαγγελία της κυβέρνησης, αφορά σε παλιότερη πρόταση, η οποία, όμως, δεν έχει καμία λογική και επιστημονική τεκμηρίωση. «Πρόκειται για αποσπασματικό μέτρο, το οποίο παραμένει ανοιχτό», λέει η κα Δανέλλη-Μυλωνά.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου, που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες για την εξάλειψη των τροχαίων και την προστασία της ζωής στο δρόμο, σχολιάζει: «Αποσπασματικά μέτρα σε μια χώρα με τόσα πολλά τροχαία, δεν έχουν κάποιο νόημα. Είναι σαν να επιβραβεύουμε τους παραβάτες».

«Στην Ελλάδα, πολλά χρόνια τώρα, η οδική ασφάλεια δυστυχώς δεν έχει αποτελέσει προτεραιότητα της πολιτείας», καταλήγει η κα Δανέλλη-Μυλωνά.

Ακούστε όλα όσα είπε για το θέμα στον FM 100.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018