Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Λευτέρης Κουσούλης στον FM 100: «Κίνηση εντυπωσιασμού οι εξαγγελίες για κατάργηση των πανελλαδικών»

afoi poriazi

Λευτέρης Κουσούλης στον FM 100: «Κίνηση εντυπωσιασμού οι εξαγγελίες για κατάργηση των πανελλαδικών»
11.05.2017 | 18:43

Λευτέρης Κουσούλης στον FM 100: «Κίνηση εντυπωσιασμού οι εξαγγελίες για κατάργηση των πανελλαδικών»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά και τις αλλαγές που εν γένει προωθεί στην Παιδεία, σχολίασε ο πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας, Λευτέρης Κουσούλης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του FM 100 «Θέμα και Ανάθεμα» και τη Δέσποινα Βασιλειάδου.

Ο κ. Κουσούλης έκανε λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μετά τη νέα κατάσταση και τα σκληρά μέτρα που έφερε η υπογραφή του 4ου μνημονίου.

Τόνισε, δε, ότι το θέμα της Παιδείας αντιμετωπίζεται με επιδερμικότητα από πλευράς της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, ενώ εξήγησε σε τι αποσκοπεί η πολιτική ηγεσία και ποιες θα είναι οι συνέπειες για την κοινωνία.

Ο κ. Κουσούλης, τέλος, σχολίασε τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις στη χώρα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον δικό του αυθεντικό, μειλίχιο αλλά ταυτόχρονα χειρουργικά εύστοχο τρόπο, που τον κατατάσσει στην κατηγορία των πλέον αξιόλογων ομιλητών.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018